Ontslag en loopbaancoaching

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Dynamisch Bureau zich heeft aangesloten bij het samenwerkingsverband Omgaan met Ontslag | Overname | Ontwikkeling. Dynamisch Bureau geeft invulling aan de dienstverlening op het gebied van Talentmanagement en Outplacement.

 
De directeur van Dynamisch Bureau, Maaike Pronk, stelt zichzelf en Dynamisch Bureau voor:

“Ik wil met Dynamisch Bureau een steentje bijdragen om ontslag en ziekte te voorkomen. Door me met Dynamisch Bureau aan te sluiten bij Omgaan met Ontslag | Overname | Ontwikkeling kunnen we dat als collectief nog beter bereiken. De geïntegreerde dienstverlening spreekt mij zeer aan, ik zie het als grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers die “in beweging” zijn.
Binnen het samenwerkingsverband is het mijn taak en die van mijn medewerkers om “werk” zo veel mogelijk te laten aansluiten bij talenten van mensen. Mocht ontslag of ziekte toch aan de orde zijn, ondersteunen wij de medewerkers in een outplacementtraject, zodat zij een positieve nieuwe start maken.

Wij werken met de TMA Talent Methode. Deze methode kunnen de opdrachtgevers van het samenwerkingsverband gebruiken om -met de talenten van de medewerkers als basis- goed te selecteren, ontwikkelen en beoordelen. Dit leidt tot betere resultaten, een lager ziekteverzuim en een hogere medewerkerstevredenheid.
Als ontslag van medewerkers aan de orde is voor opdrachtgevers, kunnen we onze jarenlange ervaring met outplacement benutten. Sinds de start in 2005 hebben wij al honderden mensen met veel succes en plezier begeleid naar een andere functie. De talenten van de persoon zelf zijn daarin ook hét uitgangspunt voor een succesvol traject.”

 

Een andere visie op ontslag, overname en ontwikkeling

De dienstverlening van Omgaan met Ontslag | Overname | Ontwikkeling voorkomt knelpunten bij reorganisaties, bedrijfsovernames en wijzigingen in strategische ontwikkelingen van het bedrijf. Samen met ons team van specialisten zorgt u ervoor dat u ‘klaar’ bent voor een volgende stap.

Omgaan met Ontslag | Overname | Ontwikkeling is een externe en dus onafhankelijke partij die de verschillende disciplines bij reorganisaties, overnames en bedrijfsontwikkelingen integreert: rechtshulp, outplacement/talentmanagement en recruitment en financieel in- en overzicht voor de werknemer.

De uitkomsten van de verschillende disciplines zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor krijgen de medewerkers geen tegenstrijdige en algemene adviezen maar duidelijke en op maat toegesneden stappen en begeleiding om hun toekomst snel in eigen hand te kunnen nemen. De medewerkers weten waaraan zij toe zijn en wat te doen.

De integrale aanpak van Omgaan met Ontslag voor gemak en rendement.

 

Wij vertrouwen erop dat wij door deze samenwerking u nog beter van dienst zijn. Neem gerust contact op om nader kennis te maken met Maaike of de anderen binnen ons team!

 

Poul Gelderloos, directeur Omgaan met Ontslag BV

Maaike Pronk, directeur Dynamisch Bureau

Maaike Pronk

Manager Business Unit Talentmanagement